fredag 19 november 2010

Ingen vilodag

Det blev ingen vilodag. Norrmannen lockade med mig ut på 17 km mörkerlöpning. Nu känner jag mig ännu mer trött, slut och apatisk. Imorgon blir det intervaller. Vad var det han sa Arthur Häggblad: "Skidlöpning är ett hundliv, jag önskar att jag vore död."

4 kommentarer:

 1. Sluta gnäll! Du är frisk och i toppform!! Själv har man legat med en förkylning och inte KUNNAT springa på ca 1.5 vecka :) grymt sugen på att komma igång igen nu men fixar inga intervaller imorgon! Vi syns kanske till veckan! Ha det gott Joakim (perspektivmannen)

  SvaraRadera
 2. Du vet att det är ok att ta en vilovecka helt och hållet? I ditt fall tror jag faktiskt att det bara är bra. Men vet hur det är. Svårt att bara inte springa helt plötsligt... När jag kommer hem (om 1vecka!) blir det iaf inte speciellt hårt! Mest gemyt-pass runt skogarna i 5.30tempo. Ser fram emot det! Jag kan ta med kakor och en termos varm choklad också så blir det helt och hållet gemytligt!
  Vila mer!
  /Olle

  SvaraRadera
 3. Jaja. Ska ta det lite lugnt idag istället. Bara lite snöjogg om en stund.

  SvaraRadera
 4. Olle: kom inte här o försök uppmuntra till vila och lättja :) vet nog vad du har i baktankarna hehe! skall bli kul o se dig dock! välkommen åter till solen :)

  SvaraRadera