söndag 19 december 2010

Imorgon ska jag vila

278 km på de senaste 14 dagarna. Ingen vilodag. Förra veckan blev det 124 km, denna blev det hela 154 km efter dagens 30 km på nysnö, vilket är mängdrekord. Hade först tänkt hinna med lite snabbdistans inomhus (Friidrottens hus) imorgon men sansar mig och tar faktiskt en vilodag. Ligger ändå bra till såhär 16 veckor innan Rotterdam. Ligger redan på den träningsvolym jag hade tänkt börja med först efter nyår. Men jag tror det är viktigt att ha lite marginal, att budgetera för två sjukveckor i februari, som Rune Larsson uttryckte det. Sen om man inte blir sjuk är det rena bonusen. Oklart hur det blir med träningen nu över jul/nyår, antingen blir det mindre eller så blir det mer, eller så blir det ungefär som vanligt. Får väl lägga lite tid på att åka snowracer med dottern också, nu när hon är ledig från skolan.

Sen tycker jag att alla borde springa Sylvesterloppet på nyårsafton. Solvikingarna arrangerar så därför springer jag inte själv utan är funktionär. Trevligt arrangemang och stukar ni foten kan ni komma till mig och bli lindade. Föranmälan är stängd men det går att efteranmäla sig på tävlingsdagen.

3 kommentarer:

  1. Du får köra intervallträning där du drar henne upp för backen och sen springer efter när hon åker ner. Kombinera nytta med nöje. =)

    SvaraRadera
  2. Jag har faktiskt funderat i dom banorna. Är man tokig då?

    SvaraRadera
  3. En stor klapp på axeln får det bli nu när du äntligen tar dig en vilodag! Bra jobbat!

    SvaraRadera