tisdag 5 april 2011

Sjuk så klart

Virus i halsen och ont i vaden. Självklart blir jag sjuk veckan innan jag ska springa marathon. Det kunde i och för sig varit värre, om jag hade insjuknat några dagar senare hade verkligen allt hopp varit ute, idag hade jag aldrig kunnat springa nåt marathonlopp. Nu har jag ändå visst hopp om att starta på söndag. Oklart hur formen påverkas av detta dock. Vaden då? Jo jag fick en liten smäll i starten på loppet i lördags. Nu har det börjat göra ont där i varje steg jag tar. Har inte testat att springa på det än dock. Ingen löpning vare sig igår eller idag. Jag har gått till jobbet men det har varit precis på gränsen att jag har pallat det.

Det är väl detta som är en del av charmen med marathonträning, man tränar disciplinerat i ett halvår mot ett lopp, sen blir man förkyld. Jepp, jepp, fyra och ett halvt dygn kvar till start. Imorgon kanske jag mår som en nyponros igen.

4 kommentarer:

 1. O noes! Fasen vad trist. Krya på dig, stort lycka till om du springer, och annars önskar jag dig en bra omladdning till Stockholm!

  SvaraRadera
 2. Trist! Hoppas det blir bättre och du får chansen att göra en bra tid. *Håller tummarna*

  SvaraRadera
 3. Aj då!
  Men det är väl ingen fara på taket än, det är ju bra att "vila" sista veckan. Hoppas att du kryar på dig och kommer igen laddad till tusen..

  Lycka Till!
  //Olle R

  SvaraRadera