torsdag 7 april 2011

Rapport från 63 1/2 timma innan ett marathon

Fortfarande inte den känsla som jag skulle vilja ha vid denna tidpunkt innan ett marathonlopp. Vaknade med riktigt raspig hals imorse och tänkte att det kanske var dumt med 9 km-rundan igår. Blev dock ganska kvickt bättre när kroppen hade vaknat lite. Under dagen har jag känt mig 95% frisk. Blev lite cykel för ett jobbmöte i Mölndal och då kändes det som att jag hade mycket tillbakahållen kraft i benen, dom vill liksom jobba - om ni förstår känslan. Bestämde mig sen för en liten jogg som inte blev en jogg så jag tänkte 4 km marafart men jag vet inte om det var frustration över sjukdomen som gjorde att jag drog på nästan max, så det blev 4 km i 3:17-snitt. Så kan det gå.

4 kommentarer:

 1. Ja, hur går det nu? Inga rapporter om hälsoläget men väderprognoserna ser ju lovande ut ett dygn före start. Det lär bli ca 12 grader vid start och 16 vid målgång, soligt, lätt bris och låg luftfuktighet enligt klart.se.

  Håller tummarna!
  //Olle R

  SvaraRadera
 2. När åker du ner?

  /Johan

  SvaraRadera
 3. Eftersom jag inte hittar dig bland resultaten antar jag att du inte var med eller kanske bröt. Sådan otur att du blev sjuk precis före maran. Det har i alla fall varit grymt spännande att följa din blogg och jag hoppas att du fortsätter berätta om din träning. Om du orkar!

  /Johan (trogen bloggläsare)

  SvaraRadera