söndag 4 december 2011

v 48

Det blev ca 1 km denna vecka. Lite testjogg typ 700 meter på löpband för några dagar sedan och idag några minuters jogg i lägenheten (!). Plus två pass i gymet. Kommer jag någonsin bli en löpare igen. Just nu är jag nämligen en löpare som inte löper. Typ som en nykter alkoholist. (Varför kom den liknelsen?)

Det känns ändå trots allt som att det går åt rätt håll med skadan. Bara lite långsammare än vad jag hade tänkt. Men det är ändå tråkigt väder ute för det mesta så det känns inte som att jag missar så jättemycket. Men snart är det vår och jag börjar känna mig rätt sugen på att komma igång med grundträning.

Eftersom det alltså inte har bedrivits så mycket träning den sista tiden så finns det inte heller så mycket att skriva om. Hoppas komma igång lite försiktigt veckan som kommer. (Men det hoppades jag också förra veckan.) 

Saliga äro de saktmodiga.


3 kommentarer:

 1. Joel Engström9 december 2011 19:58

  Tror det kan vara bra med lite ordentlig vila. Du kör ju rätt hårt med kvalitet under säsong. Skall bli intressant att följa träningen och nästa säsongs mål när du väl kör igång igen.

  SvaraRadera
 2. Börjar tro det även själv. Det finns nog ett inslag av åtminstone mental överträning hos mig. Så till viss del bra att jag fick en liten skada som tvingar mig till vila. Har faktiskt inte tagit någon paus längre än ett par dagar sen jag var skadad sist för 1,5 år sedan. Men nu börjar jag känna mig sugen på att satsa hårt mot säsong 2012.

  SvaraRadera
 3. Tror också det är bra med ett längre uppehåll. Skall bli kul att se vad du kan prestera i Rotterdam.

  SvaraRadera